Om RYKAFFE

Kafferisteri i Ry

Wilhelm

Da jeg var 14 år gammel, manglede jeg penge til at købe computerspil. Jeg besluttede derfor at prøve at få et arbejde. Jeg gik rundt med ansøgninger til flere virksomheder i byen, men ingen ville hyre mig, da jeg kun var 14. Jeg kom så frem til konklusionen; hvis jeg ville have et job, var jeg nødt til at skabe et selv.

I vores hjem, havde vi i meget lang tid, ristet kaffe i vores ovn. Jeg var på dette tidspunkt lige begyndt at drikke kaffe, og fik der igennem ideen: Hey, jeg kan jo bare sælge, noget af alt den her kaffe, for at spare penge sammen. Det vil kun tage et par uger, så har jeg pengene, og alting er overstået. Åh tog jeg fejl…

Det lille projekt jeg startede hjemme i mit køkken, ville senere blive til RYKAFFE. Det vidste jeg bare ikke helt selv endnu.”

RYBRYG bryghus, bryggeri, kafferisteri, kaffe, specialøl
RYBRYG bryghus, bryggeri, kafferisteri, kaffe, specialøl

RYBRYG

Udover god øl elsker vi også kaffe her i firmaet, så da vi hørte om Wilhelm som i en alder af kun 14 år, startede sit eget kafferisteri, så blev vi nødt til at møde ham, og smage hans kaffe. Det resulterede i et samarbejde med ham, hvor vi blev enige om at flytte kafferisteriet op i RYBRYG’s hus. Derpå købte vi noget professionelt udstyr til ham, og påbegyndte RYKAFFE. 

Vi syntes det er vigtigt at støtte unge menneskers initiativer, og med Wilhelm og RYKAFFE, så vi en god mulighed for at støtte en teenager med en god ide. Vi kan samtidig få en fod indenfor i kaffebranchen. Det var en win-win situation for os begge, og vi glæder os meget til at hjælpe Wilhelm og RYKAFFE i gang. Vi håber at de gode folk i Ry og omegn vil støtte initiativet, og hjælpe Ry’s eget  lille kafferisteri godt i gang.

Mvh. Keld Guldhammer og Thomas Quistorff Poulsen.

WWW.RYBRYG.DK